Cum să accesați fișierele de sistem în sistemul de operare Android

Deci, mai întâi trebuie să obținem drepturi de root. Cel mai simplu mod este să descărcați programul KingoRoot pe computer, să conectați un smartphone sau o tabletă la acesta prin USB și să faceți totul conform instrucțiunilor de pe site-ul aplicației sau așa cum se arată în numeroase videoclipuri YouTube.
De fapt, pentru a lucra cu fișierele de sistem, avem nevoie de un singur program - ES File Explorer. Este gratuit, îl puteți descărca pe Google Play, cântărește puțin, dar în același timp are o funcționalitate destul de bogată: vă permite să creați și să despachetați arhive .rar și .zip, să trimiteți date prin Bluetooth și are un client FTP încorporat.
Cu toate acestea, totuși, editarea fișierelor de sistem este interzisă acolo în mod implicit - vestea bună este că nu este dificil să eliminați această „protecție prostească”.
Deschideți ES File Explorer și găsiți Setări în meniul principal. Va exista un submeniu Other Setting și în el - Root Settings cu un buton Root Explorer. Faceți clic pe el, în fereastra care apare, bifați caseta de lângă Remember și salvați modificările în setări. Acest lucru vă va permite să vizualizați fișierele de sistem și, dacă doriți să le modificați, selectați opțiunea Mount File System. În acest caz, activați și backupul automat: dacă faceți brusc o greșeală, va fi cel puțin ceva de restaurat.

Feedback

Trimite

În cele din urmă, voi atinge un subiect important: nu modificați nimic în setările Android dacă nu știți exact la ce poate duce acest lucru. Folosiți documentație pentru dezvoltatori, cărți, forumuri specializate - multe probleme ale proprietarilor de telefoane moderne au fost deja studiate în sus și în jos și rezolvate în câteva minute într-un motor de căutare. Dacă doriți să vă jucați, atunci vă sfătuiesc să nu atingeți telefonul, ci să instalați un emulator Android (Nox App Player, Android AVD) pe computer, care poate fi apoi îndepărtat și reinstalat cu ușurință. Și apoi dispozitivul dvs. și datele de pe el vor fi cu siguranță în siguranță.

Adresa

Moldova, Chisinau, str.Bulevardul Decebal 56

Telefon
+373 690 501 09
Program de lucru
09:00 - 18:00
Email
none