4 servicii pentru promovarea paginilor in social. retelelor

1. VKmix.com - un site pentru promovarea a 4 rețele sociale simultan. retelelor. Are capacitatea de a cumpăra „puncte” pentru care poți cumpăra like-uri, abonamente și alte activități. Ei bine, dacă nu vrei să plătești bani, atunci trebuie să transpiri puțin! Punctele pot fi obținute absolut gratuit prin îndeplinirea sarcinilor create de alți utilizatori. Ați obținut al-lea număr de puncte și doriți să începeți? Creați o sarcină și urmăriți cum vă place cum cresc în fața ochilor.
2. VKtarget - site-ul este mai puțin popular decât precedentul datorită cantității uriașe de PR a acestuia din urmă. Cu toate acestea, mai puțină popularitate nu înseamnă că este mai rău! Există mult mai multe rețele sociale aici decât în ​​trecut:
- Facebook
- În contact cu
— Instagram
- Youtube
— Twitter
— Google+
Există, de asemenea, o retragere a banilor câștigați (pentru artiști).

Feedback

Trimite

3. Ytuber este o platformă relativ recent lansată pentru activități de partajare. Principala diferență este că acest serviciu funcționează doar cu youtube.
4. BigLike este un serviciu despre care am aflat recent. În principiu, nu diferă de cele anterioare în aproape nimic. Tot la fel YouTube, Instagram și VK
Apropo, în toate site-urile descrise mai sus există și posibilitatea de a cumpăra antipatii!
Așa că dacă concurentul tău are cumva puține antipatii și, în general, lucrurile merg bine, atunci îi poți strica puțin starea de spirit. Dar personal, nu vă sfătuiesc să faceți acest lucru dacă concurentul dvs. nu interferează complet cu dvs.! (Doar pentru distracție, nu aș face-o).
După cum ați înțeles deja, există modalități de a vă crește popularitatea, cu toate acestea, astfel de metode nu sunt chiar bune, cum să spuneți, dacă canalul sau grupul dvs. VK pare plictisitor, toți banii sau orele petrecute în fața computerului seara poate dispărea fără urmă. Dar! Pe VKMIX (cu cont înregistrat) este posibil să comandați o rambursare dacă după 72 de ore abonații s-au dezabonat sau nu au venit toți.
În concluzie, vreau să spun că trișarea este necesară în principal pentru a obține primele vizualizări sau aprecieri. Aceasta înseamnă că, dacă aveți 1000 sau mai mulți abonați activi, este puțin probabil ca promovarea să vă ajute prea mult. Am folosit doar boost pentru a obține vizualizările până la primele 1000.

Adresa

Moldova, Chisinau, str.Bulevardul Decebal 56

Telefon
+373 690 501 09
Program de lucru
09:00 - 18:00
Email
none