Cum să promovezi un blog la un networker gratuit

Blogurile sunt destul de populare pe internet, deoarece oferă o oportunitate de a stabili un feedback rapid și destul de convenabil între autor și vizitatori.
Una dintre modalitățile acestei conexiuni sunt comentariile la intrare.
Sarcina principală a autorilor blogului este de a ajuta cititorul să lase o notă după ce a citit articolele.
Una dintre modalitățile de a atrage atenția este o pauză neașteptată a articolului într-un loc interesant, de parcă autorii au uitat să scrie câteva rânduri. Cei mai mulți se vor întreba: „Unde este continuarea?”, „Ce se va întâmpla în continuare?”
Comentariile cu un link oferă un schimb reciproc avantajos: pentru autori (sau bloguri) este adăugarea de conținut, vivacitate, popularitate, iar pentru comentatori este obținerea de date utile și link-uri externe.

Feedback

Trimite

Desigur, mulți închid legătura cu diverse etichete. Cu toate acestea, nu uitați de curiozitatea umană: cei mai mulți sunt interesați de cine a lăsat acest sau acel comentariu și vor urma linkul către blog. Așadar, comentarea ar trebui să fie interesantă, cu simț al umorului și intrigi.În același timp, nu trebuie să uiți de brandul tău. Lângă comentarii ar trebui să fie o fotografie - un avatar.
În concluzie, observăm că este necesar să lăsați comentarii pe blogurile tematice care pot fi găsite prin Google sau Yandex. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să tastați „Bloguri de afaceri” sau „Bloguri de rețea” în caseta de căutare și veți obține un număr mare de opțiuni.
Promovarea eficientă a site-urilor rapid și eficient, inclusiv solicitări de înaltă frecvență.

Adresa

Moldova, Chisinau, str.Bulevardul Decebal 56

Telefon
+373 690 501 09
Program de lucru
09:00 - 18:00
Email
none